The lecture

Op uitnodiging komen Erik  en Rutger speciaal uit Los Angeles invliegen om u te vertellen over de fascinerende zoektocht naar hun succesmethode en hun baanbrekende uitvinding;  de BOMOgnetic™. Zij leggen op inspirerende wijze uit hoe hun grote liefde voor sport -waarbij het fenomeen winnen zo enorm tastbaar is­, aan de wieg stond van de BOMO­methode™.

De methode die SUCCES en GELUK voor iedereen binnen handbereik brengt. Wat maakt dat iemand wint? Succes heeft? We kennen allemaal de oud topsporters die naar het bedrijfsleven komen om hun successen te vertalen naar uw organisatie. Gevolg: middagje Dennis van der Geest, de man van de razendsnelle heupworp? De volgende dag gooit het bedrijf 100 medewerkers op straat! Olympische zeilsters die komen spreken? De week daarna gaat het bedrijf lukraak overstag! Wij weten wel wie er schuldig zijn aan de crisis! Deze specifieke technieken uit de sport zijn niet toepasbaar op uw gecompliceerde bedrijfvoering! Nee, onderzoek van BOts en MOclair wees uit dat er een andere reden ten grondslag ligt aan het succes van de sporter en ieder ander die ooit succesvol was: zij hadden allemaal de juiste gedachte op het juiste moment!

Dit wordt op hilarische wijze ook daadwerkelijk bewezen.

Een willekeurig persoon uit het publiek is met behulp van het BOMOgnetic™ polsbandje in staat de meest gecompliceerde vragen tot achter de komma nauwkeurig te beantwoorden.  Ook vragen die over uw eigen branche of organisatie gaan worden perfect beantwoord!

Deze methode die absoluut naar succes leidt is nu voor de hele zaal bereikbaar. Iedereen krijgt ons bandje en kan de komende 24 uur boven zichzelf uitstijgen.

Gun ook uw bedrijfs evenement of congres dit succes!